İhtiyaç Kredisi

Faturalı Hatta Kredi Veren 3 Operatör Firması

Faturalı Hatta Kredi Veren 3 Operatör Güvenilir Mi?

Faturalı Hatta Kredi Veren 3 Operatör Firması, Türkiye’de faaliyette olan 3 operatör Turkcell, Vodafone ve Avea faturalı hat sahiplerine 5.000 liraya kadar kredi verildiğini bir çoğumuz duymuşuzdur. 2022 de başlayan muhtemelen 2023 da devam edecek olan bu uygulamanın tanıtımlarını bir çoğumuz çeşitli medya araçlarında duymuşuzdur. Özellik ile Facebook gibi sosyal ağlarda sıklık ile reklamlarıyla karşılaştığımız bir sürü danışmanlık firması uzun süreli faturalı hatta sahip olanlara 15.000 liraya kadar kredi imkanını 6 ile 12 ay vadeli olarak verdiğini iddia etmektedir.

Danışmanlık firmalarının hattınızın üzerinden gerçekleştirmiş olduğu bu işlem acaba güvenilir mi? Sizler için hem finansman firmasına hem de operatör resmi müşteri hizmetlerini arayarak işin gerçekliğini öğrendim. Emin olun ki! sizlerde bu ses kaydı videosunu izledikten sonra dolandırıcılığı gibi aklınızda ki bütün endişelerden kurtulacaksınız.!

Faturalı Hatlara Kredi Dolandırıcılığı İçin Yaptığım Araştırma

Daha çok dijital medya üzerinden bir çok dolandırıcılık haberlerini sıklık ile tanık olmamız insanları finansman konularında çekimserliği itmiştir. Dolayısı ile Avea yada Vodafone ile Turkcell hatta kredi verdiğini iddia edilen firmaların imkanları da büyük bir şüphe ile yaklaşılmaktadır. Herkes gibi bende ilk etaplarda bu işleme büyük bir ön yargı ile yaklaştım. Şüphelerimden ve ön yargılarımdan kurtulmak için de hem kendim hem de sizler için bir araştırma yapmaya karar verdim. Netice olarak dolandırıcılık konusunda net bir cevaba ulaştım.

Yapmış olduğum araştırmaların ses kayıtlarını oluşturmak için hiç üşenmeyip bir de cep telefonuma ”ÇAĞRI KAYDEDİCİ” programı kurdum. Hem faturalı hatta kredi verdiğini iddia etti danışmanlık firmasına hem de işin doğruluğunu teyit etmek için kullanmış olduğum hat operatörünü arayarak aklımdaki soruları sordum. Netice olarak tatmin edici cevabımı da aldım.

Faturalı Hatlara Kredi Veren Firmalar Gerçekten Dolandırıcı Mı?

Sizler ile paylaştığım videoda sizin de tanık olacağınız gibi faturalı hatta kredi veren firmalar kesinlik ile dolandırıcı değildir. Tabi doğru bir firma ile bu işlemi gerçekleştirseniz. Dolandırıcı olmadığını ben kendi kanımca vardım. Çünkü işlev oldukça mantıklı ve var olan bir sistem. İşlem şu şekilde işlemektedir. Finansman danışmanlık firmaları ilk olarak Vodafone ile Turkcell ve Avea bayilikleri ile bir anlaşma yapmaktadır.

Yaptıkları bu anlaşma neticesinde Gelir belgesiz kredi vermek adına sözleşmeye vardıkları müşterilerine cep telefonu alma olanağı sağlamaktadırlar. Alınan bu cep telefonunu da 6 ile 12 ay vadeler ile geri ödeme imkanı sağlayan bayilerde müşteri tarafından alınan cep telefonunu hiç açmadan bir nevi geri satın almış olur. Bu işlem sırasında hem cep telefonunu sizin için satın alan yetkili bayi hem de müşteri temin eden danışmanlık firması kar paylarını alırlar. Buna bir örnek vermem gerekir ise;

  • Diyelim ki adınıza tanımlı 2.000 liraya kadar bir cep telefonu tanımlı. Bayi bunu sizden şayet kredi başvurusunu kabul ederseniz 1600 liraya satın alır. Aracı danışmanlık firması da adınıza tıpkı bana olduğu gibi 1200 lira çıktığı belirtir. Şayet sizde kabul ederseniz 2000 lirayı 12 ay taksit ile ayda 166 TL olarak geri öderseniz.

Burada en az %20 danışmanlık firması en az da %20 cep telefonu bozdurma işlemi yapan bayi kazançlı çıkmaktadır. Burada ki kaybınız yani dolandırıldım diyebileceğiniz tek şey danışmanlık firmasına vermiş olduğunuz avanta dır.

Faturalı Hatta Ne Kadar Kredi Çıkar? Hesaplama!

Faturalı hatta kredi çıkması ve çıkacak ise bunun ne kadar olacağı için hesaplamalar bazı kriterler doğrultusunda sağlanmaktadır.

  1. Faturalı hatta kredi çıkması için hattın kesinlik ile faturalı olması gerekir.
  2. Faturalı hattın en az 1 senelik olması gerekmektedir. (1500 puan ve üzeri hat notunuz)
  3. Hatta çıkacak olan kredinin miktarını belirleyici en önemli husus hattın aktiflik süresidir.
  4. Yine hatta kredi miktarının ne kadar çok çıkacağını belirleyici bir diğer etkende faturanın miktarı ve ödeme deki düzenliliktir.

Tüm bu belirleyici etkenlere göre adınıza tıpkı kredi notu gibi bir not belirlenir. Benim notum sizin de izleyeceğiniz gibi 1400 çıktı ve adıma 1200 lira kredi tanımlandı. Kendi not değerinizi ise en doğru şekilde müşterisi olduğunuz GSM bayisinden öğrene bilirsiniz.

Sizlerde danışmanlık firması olmadan faturalı hatta kredi alabilirsiniz

Hat sahibi olduğum Vodafone müşteri danışmanı ile yapmış olduğum istişare sonrasında kendimin de hiç bir kredi danışmanlık firmasına bulaşmadan kredi alabileceğimi öğrendim. Bu işlemi kendimin yapmamın en büyük avantajı aracı firmaya komisyon ödemek zorunda kalmamamdır. Ancak bu işlemi kendi başıma yapabilmem için benim satın alacağım teli ”KAPALI KUTU” diye adlandırılan şekilde geri alacak bir bayiyi bulmam gerekiyor. Bulunduğum yer ufak bir kasa olduğu için muhtemelen taksitli olarak alacağım telefonu değerine yakın bir şekilde geri alacak bir bayi bulmam biraz zor olacak gibi.

Ama ben yine yapmış olduğum ufak bir çalışma sonrasında buna da çözüm buldum. Bulmuş olduğum çözüm aslında daha öncede sizler ile bankalar kredi-vermiyor nasıl 4 aşamada acil para bulabilirim bu içerikte paylaşmış olduğum gibi telefonu kendim hattıma taksitli olarak alıp, ikinci el sitelerinden satmakta buldum. Hem böylece aracı olan kredi danışmanlık firmasını aradan çıkarmış olacaktım. Hem de satın alacağım telefondan kar elde edecek olan Vodafone yada Turkcell veya da Avea bayisini.! Artık uygulayacağınız yöntem size kalmış arkadaşlar, ama başvuruyu danışmanlık firmaları üzerinden yapacaksanız lütfen güvenilir bir firma aracılığı ile bunu yapmaya özen gösterin!

Bu arada DESTEK DANIŞMANLIK firması da adıma 2800 lira çıktığını şimdi arayarak bildirdi. 12 ay vadeli olarak aylık 233 lira geri ödemeli olarak kullanacağımı belirtti. Danışmalık firmalarına göre sanırım adımıza çıkan kredi miktarı da değişiyor. Ayrıca bugün Bilecik/Bozüyük Vodafone bayisine gittim, kendileri de aynı şekilde binlerce kişiye kredi verdiklerini belirttiler.!

GÜVENLİ OLARAK FATURALI HATTA KREDİ KULLANMAK İSTEYENLER!

Uzun çalışmalarım sonrasında sizlere TTNET dahil olmak üzere sabit ev telefonu ve tüm 3 operatör faturalı hat sahipleri için GÜVENİLİR BİR FİRMA BULDUM. Bu firmanın güvenilirliğini nasıl test ettin derseniz, firmada ki arkadaş Eskişehir ilimizde faaliyettedir. Özellik ile Eskişehir ‘in çevre illeri olan Bursa, Bilecik, Kütahya ‘da iseniz evinize kadar gelip işlemini sağlayıp kredinizi vermektedir.! Bundan daha güvenilir bir şey olabilir mi ? İşte sizlere tavsiye edeceğim arkadaşım firması ve iletişim bilgileri.

DT Finansal danışmanlık iletişim emlak:

  • Samet ÇETİN: 0-552-223-63-33

60 ay vadeli anında 45.000 TL kredi cebinizde!

Artık ihtiyaç kredisinin vadesi 60 aya çıktı. Buda bir yandan demek oluyor ki önceden aylık taksit ödemesi çok olduğun ötürü alamadığınız kredi artık, rahatlık ile cebinizde.! Tek yapmanız gereken şey Cep telefonu ile SMS atarak ihtiyaç kredisi yada İnternet üzerinden başvuru yapmanız yeterli.! Bu arada bir de sizlere şayet 1000 puanınız var ise ve bundan dolayı kredi çekemiyorsanız bir banka ile buradan tanıştıracağım. Sizler ile tanıştıracağım bu banka 1000 puan ve üzeri bütün herkese kredi vermektedir.

Sizler ile tanıştırmak istediğim bu banka Türkiye Finans Katılım Bankadır. Bankanın katılım olmasına sakın aldanmayın. 1.100 puana sahip çok yakın bir arkadaşıma 36 aya varan 40.000 TL kadar finansman imkanı sağlamıştır. Mart ayı için ise  bankanın uyguladığı faizler ise vadelere göre değişmemektedir. Vadelere göre faiz oranlarını gösteren tablomuz ise sizler için aşağıda tanzim edilmiştir.

Türkiye Finans Katılım Bankası 12 Ay 24 Ay 36 Ay
%1.57

Bu harika şartlar ile düşük kredi notu olmanıza rağmen sizlere finansman sağlayan bankanın başvuru işlemlerini BURADAN hemen yapabilirsiniz. Deneyin ne kayıp edeceksiniz😉 ödemeler ise şu şekildedir.

  • 5.000 lira için 24 ay olarak taksitli ödemeniz 260,89 TL olacaktır. Toplam size maliyeti ise 6.261,51 TL olacaktır.
  • 10.000 lira 36 ay vadeli olarak çekerseniz aylık ödemeniz 385,06 TL olacaktır. Toplam ise size maliyeti bu miktarın 13.862,09 TL olacaktır.
  • 18.000 lira 36 ayın ödemesi 693,10 TL olmaktadır, toplamda maliyeti 24.951,78 TL
  • 20.000 lira düşünür iseniz 36 ay olarak aylık size taksit ödemesi 770,11 TL olur ve toplamda size bu miktarın maliyeti 27.724,20 TL olacaktır.

Fırsatlar harika! kaçılmaması gerekir bence..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu